Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wątpię czy to jest oryginalny przebieg patrząc na cenę.Byłbyś szczęśliwcem gdyby tak było bo auto dobrze wyposażone.Z VIN się zgadza.Ktoś napisze,że brakuje mu CIC :wink:

Te poduszki tak mają,moja ma podobnie :lol:

Opublikowano
Panowie, a czy jest tu ktoś, kto mógłby sprawdzić ten przebieg? Jeśli chodzi o nawigację to faktycznie jest tam CCC. Wiecie może jaki jest koszt wymiany na CIC?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Panowie, a czy jest tu ktoś, kto mógłby sprawdzić ten przebieg?

Napisz do kolegi DRAY.

Wiecie może jaki jest koszt wymiany na CIC?

Około 5 tys.zł.

Opublikowano

Oglądałem go jeszcze raz. Lakier w większości 160 poza błotnikami przód (240-270). Maska Alu 300.

Z przebiegiem dziwna sprawa bo ostatni wpis z bmw w Niemczech jest z 2012 192tys. Kolejny jest już z innego serwisu 226tys w 2013r. Ostatni jest już w Polsce z bmw w Katowicach wymiana rozrządu przy 250tys w czerwcu br. Pytanie czy przy wezwaniu serwisowym w jakikolwiek sposób sprawdzany jest przebieg?

Opublikowano
Szpachla to chyba lekka przesada. Maska jest aluminiowa i wydawało mi się ze to normalny odczyt ale poprawcie mnie jeśli się mylę. I jeszcze jedno - gdzieś czytałem że w E60 błotniki tez są aluminiowe, ale nie wiem czy to prawda?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tak,przednie blotniki są aluminiowe.Tak samo kielichy.
Opublikowano
Im więcej czytam tym mniej wiem :) czy na aluminium powinienem zobaczyć te same wyniki co na pozostałych elementach? Miernik był do stali i aluminium i na masce pokazał że jest aluminiowa i warstwa ok 270 - 300. Na błotnikach odrobinę mniej ale nie zwróciłem uwagi na symbol Alu.
Opublikowano
Rozmawiałem dzisiaj z serwisem BMW i powiedziano mi, że ostatni odczyt z kluczyka z kwietnnia 2015 pokazuje 247tys. przebiegu, wiec raczej się zgadza. Pytanie jak pewny jest odczyt z kluczyka? Czy ktoś znający się na rzeczy mógłby mi powiedzieć jak to jest z tym lakierem? Czy jest sens kupować to auto, czy lepiej się jeszcze rozejrzeć?
Opublikowano

A nie powiedzil Tobie w ASO czy ten przebieg może być realny?

Chodzi mi o to, czy przed tym odczytem co mówisz, nie ma wpisów z wyższym przebiegiem.

Handlarz po sprowadzeniu często jedzie do ASO po jakąś pierdołę, po to żeby ostatni odczyt pokrywał się ze stanem licznika.

PS: _piotr sprawdź PW ode mnie.

Opublikowano
Rozmowa była przez telefon więc za wiele mi nie powiedzieli, tylko tyle że ostatni odczyt z kluczyka 247tys. jest zarejestrowany w kwietniu 2015r. Wymiana rozrządu była później (czerwiec) i tam przebieg jest 250tys.