Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

Wczoraj chyba odkrylem dlaczego moja bejka jest taka mulowata i troche slaba :> mianowicie zerknalem sobie na przelozenie dyfra i co? jest 2,72 :> to chybaod ETY jest albo nie wiem, a silnik mam 2,5 powiedzcie mi jaki dyfer powinienem miec? i czy jak zaloze od 2,0 tez bedzie dobrze? ;]

pozdrawiam

Opublikowano
okej wielki dzieki, bo z tym dyfrem co mam to jest taka slaba ze szok :> no i palic tez nie pali malo bo musze ja krecic i to dosc pozadnie zeby to jako tako jechalem, a pytalem o 2,0 dlatego ze pewnie by z tym dyfrem chodzila jak szatan :p ale oryginalnie powinna i tak smigac jak trzeba ;] wiec bede szukal takiego. wielkie dzieki i pozdrawiam ;]
Opublikowano
aha, a moze ktos chcialby sie zamienic? za wlasnie taki dyfer jak ja potrzebuje? moj ma chyba szpere bo jak podniose jedno kolo i chce nim krecic to sie nie da ;] jesli ktos chce to poprosze o propozycje ;]