Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,kupiłem BMW 645i . Samochód został uderzony w tył ,nie mocno ,zbita lampa i zderzak do malowania . Ale jest problem ponieważ muszę odłączać klemę za każdym razem ponieważ aku ciągnie prąd i pózniej nie można odpalić samochodu . Przewód + który idzie do bezpieczników ten pirotechniczny wyglada na to ze jest okej lecz nie wiem bo juz sie gubię .Na liczniku pali sie kontrolka ABS ,kierownica,stabilizacja toru jazdy,poduszki i jeszcze pare rzeczy . Błędów nie można usunąć bo cały czas sie pala. Proszę o pomoc chciałbym to ogarnąć sam . Pozdrawiam
Opublikowano
Przepraszam czy mógłby ktoś wrzucić zdjęcie akumulatora wraz z klemami? Chciałbym zobaczyć jak wyglada bezpiecznik pirotechniczny bo z tego co widzę to u mnie są gołe klemy /zrobione jest na krótko
Opublikowano

Życzę dużo satysfakcji i powodzenia w majsterkowaniu ale to nie jest stary, prosty w budowie VW Golf. Więcej masz szanse popsuć niż zaoszczędzić ale miłej zabawy. Potem będzie płacz i wydatki lub przyzwyczajenie i dalsza jazda szrotem z tuzinem błędów na desce.