Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, dziś zauważyłem pewną przypadłość. A konkretnie chodzi mi o to, że jak jadę z załączonym czujnikiem deszczu (swieci sie zielona kontrolka) i czujnikiem swiatel (pokretlo ustawione na "A" i swieci sie zielona kontrolka) i w chwili gdy wyłączę czujnik deszczu to również gaśnie czujnik świateł (gasnie kontrolka przy "A", zapalaja się swiatla do jazdy dziennej). To tak ma byc..? :P
Opublikowano
U mnie takie powiązanie nie występuje o ile dobrze zrozumiałe autora - to znaczy pokrętło w pozycję "A" i jadę na DRL to nie pali się dioda zielona obok "A", jak włączę wycieraczki na automat to nic się nie zmienia oprócz tego że zaczynają działać wycieraczki a dioda obok "A" dalej jest wygaszona. Dioda zapala się wtedy gdy zapalają się normalne światła mijania do jazdy w nocy wtedy pali się się zielona dioda obok "A".