Skocz do zawartości

E90 przed LIFT tylne lampy zmiana na LED.

carliro

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc wszystkim,

czy ktos z Was moze instalowal cos takiego? Macie jakies spostrzezenia badz zastrzezenia?

1.

http://allegro.pl/lampy-diodowe-nowe-bmw-e90-05-08-red-led-bar-i5300476563.html

2.

http://allegro.pl/bmw-3-e90-sedan-04-lampy-red-led-diodowe-bar-new-i5476027163.html

dzieki za odpowiedzi

pozdrawiam

///e46 touring 320d 08/2002r 150KM STEPTRONIC,

JUN2008--->181tys km

DEC2010--->216tys km

///e90 2.0i, 130KM automat Schwarz

Aug2015 ---->102 tys km

Sep2016 ---->120tys km

///e46 318Ci coupe M-pakiet ;)

Mar2017 ----->211tys

Jan2018 ------>227tys km

Widzialem te lampy na zlocie w jednym samochodzie i efekt jest powiedzmy sredni i nawet bardzo sredni z opinii samego wlasciciela moze znajdzie ten post bo nie znam jego nicka na forum.

Lepszym rozwiazaniem wedlug mnie jest kupno Black linow i zainstalowanie w nich lamp diodowych philips z wyzszej polki. Bede to robil w cioagu dwoch/trzech tygodni u siebie po tym jak widzialem efekt u Prmaxa.

trzeba te dwa komplety :

http://www.ebay.pl/itm/Philips-Xtreme-Vision-LED-PY21W-Retrofit-Car-Bulbs-Amber-Twin-12764X2-/261950162180?hash=item3cfd724504

http://www.ebay.pl/itm/GENUINE-PHILIPS-XTREME-VISION-LED-RED-P21W-RETROFIT-CAR-BULBS-TWIN-/251604487026 x 2.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Widzialem te lampy na zlocie w jednym samochodzie i efekt jest powiedzmy sredni i nawet bardzo sredni z opinii samego wlasciciela moze znajdzie ten post bo nie znam jego nicka na forum.

Lepszym rozwiazaniem wedlug mnie jest kupno Black linow i zainstalowanie w nich lamp diodowych philips z wyzszej polki. Bede to robil w cioagu dwoch/trzech tygodni u siebie po tym jak widzialem efekt u Prmaxa.

trzeba te dwa komplety :

http://www.ebay.pl/itm/Philips-Xtreme-Vision-LED-PY21W-Retrofit-Car-Bulbs-Amber-Twin-12764X2-/261950162180?hash=item3cfd724504

http://www.ebay.pl/itm/GENUINE-PHILIPS-XTREME-VISION-LED-RED-P21W-RETROFIT-CAR-BULBS-TWIN-/251604487026 x 2.

400pln za zarówki + 1400 powiedzmy za blackline, nie lepiej LCI ? Masz jakies zdjecia jak swieca te zarowki ??

dzieki za info :) co kryje sie pod black line??

///e46 touring 320d 08/2002r 150KM STEPTRONIC,

JUN2008--->181tys km

DEC2010--->216tys km

///e90 2.0i, 130KM automat Schwarz

Aug2015 ---->102 tys km

Sep2016 ---->120tys km

///e46 318Ci coupe M-pakiet ;)

Mar2017 ----->211tys

Jan2018 ------>227tys km

]

400pln za zarówki + 1400 powiedzmy za blackline, nie lepiej LCI ? Masz jakies zdjecia jak swieca te zarowki ??

za blackliny dasz 850 zl np przy zakupie zbiorowym u czerwnego + 600 zl zarowki ze wszystkim i bedzie duzo lepiej niz to co kolega za tysiaka hce kupic. Nie zapomnij to tylko sugestie w jakis sposob oparte na kazdego doswiadczeniach. Ja sie nauczylem jednego, pozorna oszczednosc drogo kosztuje.

Black liny to orginalne lampy BMW zamienniki do podstawowych :

http://i.imgur.com/BTO26BZ.jpg

Moja La Bunia

DO E9x :

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Swiatla LCI tyl to jakis zart stylistyczny :roll:

Wzieli na tanio polowe swiatla pre lci z powodow budgetowych i kazali biednemu desinerowi dorobic na sile trojkat zeby bylo style agresywnie i tak jak w innych modelach. Jak desiner im powiedzial ze to bedzie okropne, odpowiedz byla : "Spokojna glowa Franek, marketing to sprzeda bez problemu, 90% ludzi to owieczki nie maja i tak wlasnego gustu tylko przyjmuja ten ktory im powiemy ze jest dobry ! :mrgreen: "

Moja La Bunia

DO E9x :

Swiatla LCI tyl to jakis zart stylistyczny :roll:

Wzieli na tanio polowe swiatla pre lci z powodow budgetowych i kazali biednemu desinerowi dorobic na sile trojkat zeby bylo style agresywnie i tak jak w innych modelach. Jak desiner im powiedzial ze to bedzie okropne, odpowiedz byla : "Spokojna glowa Franek, marketing to sprzeda bez problemu, 90% ludzi to owieczki nie maja i tak wlasnego gustu tylko przyjmuja ten ktory im powiemy ze jest dobry ! :mrgreen: "

Oj tam oj tam, mi osobiscie sie bardzo podobaja :)

"90% ludzi to owieczki nie maja i tak wlasnego gustu tylko przyjmuja ten ktory im powiemy ze jest dobry ! :mrgreen: "

No tak... Rivasi taki indywidualista, ma własny gust i nie jest owca. Podkreślam nie owca ! :wink:. Już któryś raz czytam Twoje zdanie na temat liftu i za każdym razem odnoszę wrażenie, że uważasz się za lepszego bo wolisz przedlift; inni napiszą np: "przedlift mi się nie podoba a polift jest zaje*isty" i tyle, a Ty musisz wbić szpilkę wmawiając innym, że dali sobie wmówić, że polift jest ładniejszy. Owce :duh:

A może jest tak, że naczytałeś się jakiś pierdół o tym, że polift taki nieudany, że kreski takie krzywe, że maska nie pasuje do zderzaka i tak bardzo w to uwierzyłeś, że dalej to powtarzasz? 90% ludzi bardziej podoba się polift i uwierz ale nikt po domach nie chodził i nikomu tego nie wmawiał :wink:

http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF

BBrys... really ? :) to byl zart (zauwaz smileysy) i Tom to zrozumial, nie ma o co bic piany :)

Ale jezeli juz pytasz to nie czytalem, wyrobilem sobie wlasne zdanie, mam do tego podstawy jak chodzi o moje wyksztalcenie. Jak masz do tego watpliwosci to mozemy porozmawiac na priv ale watpie ze cie to obchodzi i ze warte jest to wysilku.

A uwarzam sie za lepszgo nie dlatego bo wole przedlift tylko takie mam zdanie o sobie , bo taki mam charakter i edukacje i genralnie bo tak jest. :!: :norty:

Nie wiem dlaczego ci tak przeszkasza ze jako jeden z rzadkich tutaj nie lubie post liftu ? i tak akcentuje moja wypowiedz i prowokuje aby sie nie zgubila w setkach "wow ale super jest polift bo wczesniej to byly swiatla od lanosa a teraz sa swiatla pol od lanosa i pol takie super inne".

Referencja do Owiec za ktora jezeli ja wziales do siebie cie prepraszam bo nie byla skierowana akurat do ludzi z forum ktorzy sa pasjonatami a nie zwyklymi zjadaczami BMW z reklam i sa swiadomi tego co kupuja. :modlitwa:

I tak nikt po domach nie chodzil bo marketing jak zreszta to doskonale wiesz ale uzywa innych metod abys uwierzyl ze zdanie ktore masz jest twoje a nie zostalo ci tak naprawde "narzucone". Ja rozumie ze w tlumie sila i prosciej ale jezeli tak jest to daj slabszemu w takim razie mozliwosc miec inne zdanie niz wiekszosc, hein i moze po prostu nie reaguj na tania i humorystyczna prowokacje ? :wink:

Moja La Bunia

DO E9x :