Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc Koledzy,

Mogli byscie podac orientacyjnie ile powinno kosztowac wymiana amortyzatorow przednich wrac z lozyskiem McPersona w e61 2008. Przyslali mi kosztorys z serwisu i az mi kapcie spadly: ponad 4tys jak wezme oryginaly a prawie 3,5 jak wezme sachsa (czesci komplet wraz z jakims amortyzatorem dodatkowym, jakas rura i innymi bajerami + robocizna) Ale powiedzieli mi ze sachsy gozej chodza bo maja dzialanie jednostronne a te co bmw markuje to maja dzialanie dwustronne i wtedy lepiej sie auto trzyma.

Dzieki z gory i pozdrawiam

Opublikowano

Witam Ponownie,

Napiszcie prosze czy faktycznie warto inwestowac w originalne amortyzatory csy sacha sa rownie dobre...

Sent from my HTC One dual sim using Tapatalk

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Oryginalnie też jest sachs tylko są różne wersje sprawdz jaka była u Ciebie i czy można taką kupić w zamienniku.

Cena mega wysoka w porządnym warsztacie zrobił byś to za połowę tej kwoty.

Górne poduszki z łożyskami też bierz lemforder/sachs przyjdą oryginały z zeszlifowanym logo bmw za 1/3 ceny.