Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z IMO w kluczyku ( kluczyk oryginalny).

Po przekręceniu stacyjki zapalają się kontrolki , ale gdy chce uruchomić silnik nie dzieje się nic.

dodam , że samochód się otwiera i zamyka z kluczyka-pilota.

Wcześniej pomagało postukać w kluczyk i auto odpalało. Niestety przestało. Wymieniłem akumulatorek, ale nadal to nie pomogło.

Dodam , że mam taki sam klucz z pilotem jako drugi i na nim auto kręci bez problemu, czyli problem jest w tym konkretnym kluczyku.

Gdzie szukać problemu ?

Opublikowano

Odpowiedz dałeś sobie sam ; problem jest w kluczyku.

Widać że sam tego nie naprawisz bo byś tu nie pytał, coś gdzieś nie łączy; zimny lut ?

do specjalisty co potrafi to rozebrać i sprawdzić albo zamówić nowy kluczyk

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.

Opublikowano
Ile Ci za kluczyk zawołali ?

..........................................................................................

Opublikowano
Nowoczesny punkt dorabiania kluczyków samochodowych taki kluczyk prawie na poczekaniu Ci dorobi ,ale wcześniej na to trzeba się umówić i koszt to około 600zł . w ASO to po zamówieniu trzeba czekać kilka dni.