Skocz do zawartości

Wlaczaja sie wszystkie swiatla podczas jazdy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Problem moj polega na tym ze podczas jazdy wlaczaja sie samoczynnie wszystkie mozliwe swiatla i nie da sie ich wylaczyc. Dopiero odlaczenie akumulatora na kilka godzin pomaga. Problem powtorzyl sie juz kilka razy. Czy ktos z was mial podobny problem i co mozna na to poradzic?

Opublikowano

Czy ten modul mozna wykrecic z jakiegos podobnego modelu bmw e39 np. ze szrotu i zamontowac w moim aucie ? czy musi to byc identyczny model z takimi samymi numerami jak moj?

Z gory dziekuje za informacje

Opublikowano
Model czy tam typ LCMu musi być taki sam jak posiadasz u Siebie, aby go podłączyć tylko do sprawdzenia wystarczy podmianka i już. Jeśli okazało by Się,że jednak musisz go wymienić, wtedy trzeba(choć i bez tego można żyć) go zakodować pod Twoje auto,żeby nr VINu i przebieg km Się zgadzały
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano
Dzisiaj podlaczylem podobny modul lmc zeby przetestowac. Nr na tym module byl prawie taki sam jak moj (jedna cyfra byla tylko inna). Swiatla wszystkie dzialaja ale nie wyswietlaj sie na pulpicie. Wiec gdy wlaczam kierunkowskazy to dzialaja ale w samochodzie nic nie slychac i nie wyswietla sie. Tak samo ze swiatlami do jazdy dziennej i dlugimi. Postaram sie kupic modul z takimi samymi nr. jak moj oryginalny. Dziekuje za informacje !
Opublikowano
Mój zapasowy LCM również różni Się tylko jedną czy tam dwoma cyframi i wszystko działało bez problemu. Ale skoro u Ciebie nic Się nie wyświetla to może zegary masz uszkodzone?? A na tym starym module wszystko działa na zegarach??
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.