Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Na dniach zakupiliśmy X1 z salonu, jednak mam wrażenie że interface Audio / nawigacja nie działa poprawnie. Jestem wstanie sparować moje telefony Iphone 5 oraz iphone 6 z autem, jednak opcja odtwarzania muzyki z komórki nie działa. ( dzwonienie zestawem głośno mówiącym działa ). Podobnie przy podłączeniu telefonów przez kable apple, nie mam dostępu do muzyki.

Przez mini-Jaka działa, drugorzędne jest to rozwiązanie...

Podejrzewam iż salon pop mino próśb nie zaktualizował oprogramowania samochodu ( w nawigacji też według osobistego zdania brakuje ważnych dróg miejskich )

Pytanie - czy jesteście w stanie odtwarzać muzykę przez Bluetooth lub kabel ? ( potrzebuje jak najwięcej informacji zanim zajadę ponownie do salonu )

Z góry dziękuje !

Opublikowano

Mam podobny problem z Iphone 6 w F30 (2012). robiłem update software'u ze strony ale nic nie pomogło. Czyta zwykły pendrive przez USB ale Iphone'a juz nie.

Jakies pomysły? (Mam inną końcówkę VIN niż podał Prmax)

• Członkowie klubu
Opublikowano
Podaj listę wyposażenia z 6 na początku (SA6xx)...
Opublikowano

Wszystko co wychwyciłem z 6:

S6AL BMW LIVE

S6NH FREISPRECHEIN. M. USB-SCHNITTSTELLE

S6VA CIC assignment

S6WA INSTRUMENTENKOMBI. M. ERW. UMF.

S609 Navigation system, Professional

S676 HiFi speaker system

S698 Area-Code 2 for DVD

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
Mam f30 z 2012 też muzyka z iPhone nie działa "nie obsługuje" doczytałem w instrukcji obsługi że trzeba mieć kabel "adaptacyjny" dostępny do kupienia w serwisie bmw. Taki kable z jednej strony ma wejście do iPhone a z drugiej aux i usb które trzeba podłączyć naraz. Jescze nie zakupiłem tego kabla i nie wiem czy to działa
  • 2 lata później...
Opublikowano

Cześć, a ktoś spotkał się z problemem z połączeniem BT w Bmw f30 przez iphone X.? Grają tylko częściowo głośniki prawa strona gra a z lewej tak jakby jeden głośnik i nie w pełni. Z innymi telefonami innych Marek i innymi iphonami wszystko hula bez zarzutu.

Ktoś ma jakiś pomysł?

Robiłem już aktualizacje radia itd.