Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

witam wszystkich.

mam problem do którego nie mam POMYSŁA.kiedy autko jest zimne czyli jak zapalam po długim postoju lub rano jedzie super.tak jak fabryka mu dała.a gdy po 15 minutach już sie nagrzeje to przy zmianie biegów z około 50km/h wzwyż czuć szarpanie tak jakby nie palił na wszystkie cylindry.powiem tyle ze cewki wymieniłem przepływomierz wymieniłem disa sprawdziłem zero lewego powietrza .świece wymieniłem około 8 tys km temu.CZY MACIE JAKIS POMYSŁ ? AUTKO W AUTOMACIE OCZYWISCIE .jesli ktos cos jeszcze by doradzil to prosze napisac. aaaaaaaaaaa byłem na 3 kompach u 2 mechaników w polsce i u jednego w holandi zero błędów !!!!! pozdrawiam

ps dodam ze autko osiaga 240 km bez problemu

Edytowane przez gregorio1974
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W skrzyni biegów też nie ma błędów?
Opublikowano

witam

tak jak pisałem wczesniej czyli "ide wymienic swiece na stare". noi udało sie. auto idzie super, jeździłem 30 minut po miescie i po utostradzie.nowe swiece miały pare tysiecy a jednak któras dawała przebicie.(NGK) SZKODA TYLKO ZE ZABRAŁO MI TO TYLE CZASU PONIEWAŻ ZACZAŁEM OD NAJTRUDNIEJSZYCH RZECZY ZAMIAST OD NAJPROSTRZYCH,ALE KTO WIEDZIAŁ ZE NOWE SWIECE BEDA FELERNE .POZDRAWIAM WSZYSTKICH