Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze !

Wczoraj wymienilem sobie zaroweczki w podswietlaniu zegarów, wszystko mi ladnie swieci, tylko zastanawia mnie jedna rzecz. W predkosciomierzu widac zame cyferki oraz kreski, natomiast w pozostalych wskaznikach czyli obrotomierz, temp i paliwo, swieci sie jakby cała tarcza. Zastanawiam sie czy ktos wyjął moze jakies wkładki spod zegarów czy tak ma byc ? Zrobie fotke wieczorem jezeli opisalem to niejasno :P

Pozdrawiam !

www.rc-trial.pl ----> ZAPRASZAM
Opublikowano
Aha ... no to mam cos nie tak z tego wynika :? Bo nie wyglada to ladnie .... cykne fotke wieczorem ;)
www.rc-trial.pl ----> ZAPRASZAM
Opublikowano
Aha ... no to mam cos nie tak z tego wynika :? Bo nie wyglada to ladnie .... cykne fotke wieczorem ;)

hmmm... :think:

to dziwne... choc trza by to zobaczyc... :worried:

w takim razie czekamy na fotke...

pozdrawiam

cosmo

Opublikowano

Kplego MC-Maxim:

Może jeszcze raz ci doradze. Miałem coś takiego u siebie. Powody niejednakowego podświetlenia zegarów mogą być dwa.

Jeden to niejednakowa moc żaróweczek, a drugi, bardziej prawdopodobny, to że żaróweczki nowe świecą znacznie jaśniej.

Po wymianie części żaróweczek w zegarach stwierdziłem, że sprzedali mi żarówki mocniejsze. Ale jak się okazało, nie były mocniejsze, tylko nowe.

Zmieniłem więc cały komplet i efekt był taki, że na początku przyciemniałem zegary potencjometrem, bo aż mnie raziły.

Spróbuj tak u siebie.