Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć, mam prośbę czy byłby ktoś tak miły i sprawdził czy po porządnym rozgrzaniu przegonieniu. Po odkręceniu korka zbiorniczka płynu chłodniczego wywala płyn ? Bo nie przypominam sobie bym wcześniej coś takiego zaobserwował.
Opublikowano
ok, nie do końca to normalne ale mam następujący problem. Z tego co pamiętam górny wąż nigdy nie był taki twardy to raz. Po przegonieniu kopcenie na biało na postoju i po dodaniu gazu to dwa.
Opublikowano
To może lepiej sprawdz testerem czy spaliny nie idą do układu będzie bezpieczniej może się okazać że uszczelka umarła ,sposób wcześniejszy będzie miał zawsze taki sam efekt nawet jak masz wszystko sprawne i odkręcisz korek po gonitwie to po jaj..ach poleci :D
Opublikowano
właśnie już rano zamówiłem tester, jutro powinien być :) Zostaje chłodniczka spalin bo motor po przeglądzie łącznie z panewkami i wszystkimi uszczelkami... Też już leży i czeka druga ale jakoś nie mogę się zebrać.