Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich jestem nowy ale mój projekt trwa już chwilę. Pisze ze względu na to że kupiłem vadery do swojego cabrio z e36 coupe i jest problem z montażem tylnej kanapy. Jak to przekombinowac i zeby "zrobiło robote"? Liczę na Waszą pomoc.
Opublikowano
Witam wszystkich jestem nowy ale mój projekt trwa już chwilę. Pisze ze względu na to że kupiłem vadery do swojego cabrio z e36 coupe i jest problem z montażem tylnej kanapy. Jak to przekombinowac i zeby "zrobiło robote"? Liczę na Waszą pomoc.

nie ma co kombinować, tylna kanapa nie pasuje z coupe do cabrio, najłatwiej będzie obszyć kanapę w kolorze przednich vaderów

Opublikowano
jak tapicer ogarnie temat to i wykorzysta skóre z tej kanapy co masz, nie bedziesz płacił za materiał. W cabrio jest chyba mniejsza kanapa wiec powinno styknąć materiału ale to już fachowiec sprawdzi.
szukam
Opublikowano
A może ktoś zna dobrego tapicera z okolic Mielca lub na Podkarpaciu lub jakiegoś kusnierza? Ewentualnie kogoś kto farbuje skóry samochodowe bo słyszałem żew tą stronę idąc też jest dobry efekt. Liczę na Waszą pomoc.