Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Panowie potrzebuje zderzak przedni do swojego samochodu czy oryginalny od podróbki to wielka różnica?

http://allegro.pl/zderzak-przedni-bmw-e90-05-08-m3-style-i5467596504.html ten mnie zastanawia

Dlaczego się zastanawiam nad podróbką ponieważ mam obklejony samochód i kupując używkę musiał bym najpierw malować a dopiero potem oklejać bo żeby obklejać jakaś cześć musi być w idealnym stanie..dlatego używki w sumie odpadają chyba żeby kosztowały max 400 zł.

Opublikowano
Roznie to z podróbkami bywa... Ten z aukcji to podróbka m3. Ja bym poszukal na Twoim miejscu ori. Np.performance :wink:
Opublikowano
Kilka osób na forum na ten zderzak,sam o nim mysle i z tego co wiem wielkiego problemu nie ma zeby go spasowac, wiadomo to zamiennik więc nie siadzie za pierwszym razem jak ori
Opublikowano
Może jakiś posiadacz *repliki* zderzaka powiedzieć czy warto kupować czy lepiej jednak org.Na aukcji te podrobki na prawde dobrze wygladaja
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
a jak chcesz założyć oryginalny zderzak z M3 do swojego E90??? :duh: przecież lampy są inne,maska,błotniki.... tak jak już kolega wcześniej napisał - kup coś ori co podpasuje do twojego auta,albo kup sobie tą podróbę.ori M3 i tak nie podejdzie.
Opublikowano
ale ja mówię o m look m pakiet nie wiem jak to jeszcze można napisać żebyś zrozumiał chyba logiczne że nie z m3 bo jest inny :duh: jak bym napisał czy pasuje z bmw 7 to byś mógł się ekscytować ;/ chyba nie muszę dosłownie pisać każdy potrafi się domyśleć.