Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Znalazłem bmw 2.5 którego szukam bardzo długo. Po rozmowie ze sprzedawcą mam mieszane uczucia, auto w stanie idealnym, oryginalny("bzdura") przebieg, karoseria w oryginale, felgi niby na fakturze 2500euro(osobiście mi nie pasują). Gaz założyli i sprzedają, auto jest zarejestrowane i ubezpieczone u nas.

Z przymrużeniem oka patrze na te obietnice dlatego chciałbym zapytać co o tym myślicie ?

Może jest ktoś z okolic kto mógłby podskoczyc zobaczyć oczywiście odpłatnie bo jeśli jest to prawda to pojadę kupić samochód.

Proszę o rozkodowanie i opinie.

http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-navi-skory-alu-18-lpg-ID6y7AMh.html#92bec81f5f

Opublikowano

Wszystko brzmi super, tylko zapytaj sprzedawcę skąd się wzięły ksenonowe/soczewkowe reflektory w aucie, mimo, że nie powinno ich tam być? Gdzie się podziało oznaczenie modelu z klapy bagażnika? I dlaczego przednie błotniki były malowane? I najciekawsze - gdzie jest szyberdach? :mrgreen:

Automatyczne światła, Podgrzewane tylne siedzenia, Tylne kurtyny powietrzne, Elektryczne lusterka, Przednie i tylne czujniki parkowania, Elektrochromatyczne lusterka boczne, Bluetooth
- zapytaj przy okazji, gdzie sprzedawca to wszystko znalazł w tym aucie.