Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Panowie/Panie taka prośba. Ma może ktoś oryginalną siatkę oddzielającą przestrzeń bagażnika od tylnich foteli?? Bo kupiłem i jakoś za bardzo nie wiem jak ją założyć a w necie za bardzo fotek nie ma....

Buczu
Opublikowano

Witam

kolego w podsufitce na gorze masz takie jakby zaślepki które się rozsuwa, po odsunięciu wkładasz tam metalowe końcówki od siatki i zasuwasz.

Nie pamiętam dokładnie ale chyba montuje się też ja z tyłu do foteli między roletą a fotelem no i część tej siatki zwisa luzem. ta wiszaca czesc jest wykorzystywana w przypadku kiedy złożymy oparcia i zamontujemy ja w suficie za przednimi fotelami. Wydaje mi się że jest to intuicyjne ale jeśli chcesz to podeslija maila wysle Ci fotki jak to jest u mnie.

Opublikowano
A może i tak. Tak szybko przed wyjazdem sie nie zgadzało ale jak mówisz, że jedna część po prostu wisi luzem to inna sprawa. Wrócę to bede sprawdzał :)
Buczu
Opublikowano
przyjzalem sie dzisiaj i w tylnej kanapie pod zaglowkami są takie miejsca gdzie mocujesz ta siatke krotsze mocowania, wtedy dluzsze wisza. Jak zlozysz parcia wtedy przekladasz satke za przednie fotele i wtedy w te mocowania pasuja te dluzsze mocowania a krotsze wtedy sa luzem tak jest u mnie mozna kombinowac zeby to jakos podwinac ale u mnie wisi sobie swobodnie.