Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam jestem szczęsliwym posiadaczem od niedawna bmw e90 z 2010 .Z samochodu jestem bardzo zadowolony :D jednak dziś zauważyłem problem z głośnikiem a konkretnie z prawym tylnim . Podczas normalnego odtworzania przez AUX można powiedzieć , że jest prawie dobrze jednak jak na oddtwarzaczu (MP3) klikne opcje z basem głośnik zaczyna trzeszczeć nie gra czysto . Jak z kolei słucam radia cicho to też tak się nie rzuca w ucho trzeszczenie ale jak już się zrobi głośniej to słychać co niesamowicie przeszkadza ;/ . Jaka jest tego przyczyna ? warto coś samemu dłubać czy lepiej podjechać do serwisu bo jestem kompletnie zielony w temacie audio.
Opublikowano

Żaden plastik nie rezonuje bo głośnik z tylu jest na takiej półce.

A i przypomniało mi sie ze dostałem rok gwarancji na części to moze głośnik zalicza sie jako czesc i bedzie darmowa wymiana mUsze sie dowiedziec :D w każdym badz razie dzięki za odpowiedzi !