Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy kto wie na 100% czy kierownica z e 46 pasuje do e39 czy moze montowali w tych 2 modelach takie same kierownice?

BTW sprzedam swoja kierownice od e39 rok 2001 pelna multifunkca skorzana, jak nowa(nigdzie nie powycierana), cena do dogadania sie , zamieniam na taka fajna od M power tylko dlatego sprzedaje, moge wyslac fotki na maila jak by ktos chcial.

Opublikowano
Siema pokarz fotke jako mozesz i ile bys chcial i jak to jest z poduszka Air Bag??? Czy poduszka dziala bez zadnego problemu?
BMW a to dobre jest!!!!!
Opublikowano
Czesc, wlasnie wstalem i zaraz pojde zrobic fotke, tak poduszka dziala bez zadnego problemu, daje na ta kierownice gwarancje, jeszcze jest ona w moim samochodzie i dziala bez zadnych problemow , porobie ci kilka zdjec i wysle tylko poda maila!
Opublikowano
Kurde wiesz myslalem ze to jest taka kierownica jak w tych nowych trojkach!! Pomerdalo mi sie :) taka jak ty kierownice to ja mam taka sama i raczej nie bebe zamienial na taka sama :D takze sorry za zamieszanie!!
BMW a to dobre jest!!!!!
Opublikowano

Ile za ta kierownice ?

I jescze pytanko. Zalezy mi na kierownicy skorzanej z przyciskami bo chce je podlaczyc do kompa tylko powiedzcie mi czy kierownica z e39 bedzie pasowac do e36 ?