Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niedawno w moim bmw zaświecił się poduszki i pasy, po podpięciu pod inpę i wejściu w moduł Airbag był 1 błąd

http://i.imgur.com/dfoAqEg.jpg

skasowałem go i kontrolki zgasły, pojeździłem 2 dni i znowu wyskoczyły ten błąd.

Proszę o pomoć w rozszyfrowaniu tego błędu i znalezeiniu przyczyny

Rozbierałem już poduszkę, sprawdziłem kostki i są ok.

Opublikowano

Dodam że czytałem zagraniczne fora i obstawaiam 3 potencjalne usterki

- mata pasażera ? czy to możliwe przy tym błędzie? jak to sprawdzić ?

- taśma kierownicy/ ślimak ?

- moduł poduszek powietrznych ?

Nitk nie miał tego problemu ?

Opublikowano
Lewy airbag, prawdopoodbnie ten w fotelu. Nie robiłeś nic pod fotelem, nie odłączyłeś jakieś wtyczki, albo nie miałeś stłuczki?

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

• 1 rok później...
Opublikowano

witam

podepne sie pod temat poniewaz swojego zalozy nie moge. czy moglby ktos doradzic otoz pod fotelem pasazera mialem wypieta wtyvzke 3 piny wpialem ja i wyskoczyl blad poduszki i pasow. bylem u mechanika ppdpia auto ppd kompa i wyskoczyl blad kodowania ppduszki. czy mozliwe jest ze padla mata i ktos wpoa emulator? jak speawdzic to czy w ogole tam jest poniewaz jezeli jest to problem maty to chce ja wymoenoc na nowa nie bede ryzykowal zycia pasazerow. czytalem ze ktos z forumowiczow wspominal ze bmw naprawia to za darmo czy to prawda? mam jeszcze pytanie czy regeneracja mayy cos pomoze(jest filmik na yt jak gosc regeneruje w e46). Prosze o rady