Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam forumowiczów,

Mam taki problem w mojej becie, mianowicie mam z tyłu oryginalne lampy m3 włożone ale niestety nie działa mi światło stopu lewe (prawa lampa działa normalnie poza halogenem)

Halogen z lewej strony na nowej lampie nie działa a gdy lampa została podmieniona na tę starą halogen działa (nie wiem co tu się stało)

Więc podsumowując:

-lewa lampa: nie działa ani stop ani przeciwmgielny (przeciwmgielny w starej lampie działał)

-prawa lampa: nie działa przeciwmgielny

Z góry dzięki wszystkim za podpowiedzi ;)

Edytowane przez jbetka
Opublikowano
To halogen a stop? Bo patrzyłem na kostce a tam prądu nie ma. Bezpicznik nr 46 jest ok. , złączyłem na krótko dwa piny, które są przy pedale stopu myśląc, że może to ta przyczyna jednak po zmostkowaniu jest po staremu- lewy stop dalej nie świeci. Może inne pomysły jak ten problem rozwiązać??
Opublikowano
Dzięki za schemat, spróbuję jeszcze porozglądać się po instalacji, może jakiś przewód jest przetarty. Jeżeli to nie wyjdzie to znacie jakiegoś dobrego elektryka w trójmieście? Wiem, że jest jeden dobry mechanik zajmujący się tylko BMW w Gdańsku Oliwie ale nie wiem czy jest tam jeszcze elektryk.
Opublikowano
Temat można uznać jako zamknięty. Przewody były pomieszanie i dlatego do lewej lampy nie dochodził prąd imię było stopu