Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej wszystkim. Nie wiem czy dobrze umiescilem posta, jakby co to prosze o wrzucenie w odpowiednie miejsce :)

Pytanie odnosnie nowych turbin. Musze wymienic turbine w mojej e60 525d a nie bardzo chce regenerowac bo rozne opinie kraza na ten temat. Wiec po dluzszym zastanownieu wybralel ASO BMW. Dowiedzialem sie ze koszt nowej to 6700zl ale jest dobra alternatywa, a mianowicie serwis sprzedaje regenerowane na oryginalnych czesciach, tak przekonywal mnie pan z ASO. koszt takiej to 3200zl i 2lata gwarancji jesli wymieni mi ja ASO. No dobra ale czy przypadkiem Garret nie produkuje zestawow naprawczych? Na to pytanie pan z serwisu odpowiedzial, ze udostepnia je jedynie serwisom autoryzowanym. Pytanie do was, prawda to? Nie chce zeby mnie ktos nawijal w bambuko bo jesli oni tak samo regeneruja na jakis zamiennikach to wole oddac to zakladu ktory regeneruje turbiny to zaoszczedze troche kasy..