Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hejka

Mam radio Becker traffic pro 4X 50 i chcialbym zamontowac glosniki do tylu co polecacie ??Czy subwoofer w bagazniku bedzie cos dawal jak nie ma na tylniej kanapie podlokietnika ?

Jak zamontowac wieksze glosniki z tylu trzeba wiercic w blasze ?Bo tam sa oryginalne pudelka na te 11 cm glosniki ale nic wiekszego tam nie wejdzie to zostaje tylko wiercenie ??

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam.

Ja podłączyłem jak na razie dodatkowo sam subwoofer ... w planach mam jeszcze głośniki 13 cm do tyłu.... efekt ... to zalezy kto jakie ma wymagania ważne , że mam miękki basik. :dance:

Opublikowano

Tryb 21:

Polecam przejściówki z oryginalnego otworu w półce na elipsę 6x9 cala.

Mam takie u siebie zamontowane. Cena 75zł/kpl.

Nic w aucie nie wycinasz ani nie przerabiasz i zawsze możesz wrócić do oryginału.

Opublikowano

kowal

Gdzie takie przejsciowki mozna kupic ??

to by bylo fajna sprawa bo tez myslalem o owalach

podaj linka w internecie albo cos

Pozdrowienia

Opublikowano

a co proponujecie z jakis subwooferow na tyl 20 cm w radiu mam wyjscie na sub i na 2 wzmacniacze dalo by sie dwa glosniki z tylu podlaczyc pod jeden wyjscie sub ??

Pozdro

Opublikowano

Tryb:

Widzę, że kolega już ci dał namiar, z tym że ja te dystanse kupowałem na giełdzie elektronicznej w Krakowie i były znacznie tańsze, ale to dokładnie te same.

Podłącz sobie najpierw te elipsy do półki, a jak ci nie będą wystarczały to pomyślisz nad subwooferem. U mnie grają bardzo ładnie (infinty) i w bagażniku nie muszę wozić skrzyni albo tuby, chociaż skrzynię mam i mogę ją w kazdej chwili podłączyć lub wyjąć. Wzmacniacz i kondensator mam przymocowane do takiej specjalnej płyty aluminiowej pod półką, tak że w ogóle nie przeszkadzają.

Opublikowano

tylko musze je najpierw kupic te elipsy i te dystanse i nie wiem jak to bedzie grac i tak mysle nad dwoma sub 20 cm lub 16 cm tylko czy sa na takie glosniki 20 cm lub 16 ramki ?I czy da sie to podlaczyc jako pod jedna sub ?

Pozdro kowal jesli mozesz to podaj nr gg to pogadamy

Opublikowano

Nie wiem czy kupisz głośniki subniskotonowe o tak małej średnicy.

Podejrzewam, że chodzi ci raczej o woofery 16 lub 20 ale do nich nie ma przejściówek na półkę E36, a elipsy 6x9 są optymalnymi głośnikami które tam wchodzą i naprawdę dobrze grają.