Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zmienić przedni oryginalny zderzak w swoim przed liftowym (2005r) E90, na ten z wersji M3, nie M-pakiet!. Oryginalnie w zwykłym zderzaku posiadam oczywiście czujniki parkowania (PDC), i chciałbym oczywiście funkcjonalność zachować, w związku z powyższym domyślam się iż muszę znaleźć zderzak od M3 pod PDC, jednakże nie jestem pewien czy układ dziur na czujniki jest taki sam jak w tym standardowym zderzaku czy inny, no i czy przypadkiem nie potrzeba dokupić innego wzmocnienia pod ten zderzak od M3 lub czegoś jeszcze...

jeśli ktoś ma taką wiedzę lub doświadczenie z takiej przekładki w E90 na zderzak przedni z Ori na M3 to podpowiedzcie proszę co potrzebuję zakupić dokładnie prucz surowego zderzaka :)

• Członkowie klubu
Opublikowano

napisz na forum viewforum.php?f=70 ,

chłopaki przerabiaja i maja doświadczenie, n apewno jak uzyjesz szukajki to znajdziesz info :cool2: :search:

sprzedam Cobb access port v3 pod silnik N55
Opublikowano
temat juz w tym katalogu się pojawił o ktorym piszesz, i wyglada na to że skoro mają doswiadczenie w te klocki to chyba koledzy z forum nie chcą by coraz wiecej osob mialo ladne auta bo unikaja odpowiedzi ;) spoko, sam dojde jak bedzie trzeba ;) nie wrzucam wszystkich do jednego wora i nie mowie że wszyscy są tacy sami, gdyz sam wiem z autopsji że obecnie już nie wertuję w sieci wiecznie tak często jak kiedys sie to robilo i nie odpisuję na wszystko po kolei, ... jednakze cisza w kilku kategoriach na ten sam temat który poruszyłem by uzyskać nurtujące mnie odpowiedzi, zaczyna byc nudna ;). Na szczęscie znalazlem ciekawy temat na bmwsport forum i staram skontaktowac sie z jednym z uzytkownikow, ale jak narazie bez odbioru.