Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, gdzie jest filtr paliwa w tym modelu i czy jest wymienny czy jest np. nie przypadkiem zintegrowany z pompką paliwa która znajduje się pewnie pod kanapą przy zbiorniku... ? Proszę o szybką podpowiedź bo robie właśnie obsługę w aucie, olej filtry itd. :)
Opublikowano

tu masz odpwoiedz na to pytanie i na wiele innych dotyczace serwisowania BMW E9x:

viewtopic.php?f=70&t=262051

Post sie nazywa jak dbac o nasze BMW

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
tu masz odpwoiedz na to pytanie i na wiele innych dotyczace serwisowania BMW E9x:

viewtopic.php?f=70&t=262051

Post sie nazywa jak dbac o nasze BMW

Riv wymienilem uszczelniacze teraz musze troche pojezdzic. Powiedz mi prosze bo zapalip mi si blad swiatla i prawa przednia lampa i dolna przeciwmgielna sie nie pali. Czy mozliwe jest ze przy wymianie jakas wiazka sie obluzowala? Pomoz.

ENJOY THE RIDE
Opublikowano
Dzięki Rivasi, ale nie ma tam nic konkretnego odnośnie wymiany filtra paliwa w moim motorze. A domniemanie forumowiczów czy jest filtr czy nie ma podobnie jak moje, a także że gdzieś coś obiło im się o uszy.. to nie jest odpowiedź jednoznaczna, a nawet powiedziałbym że żadna ;). Tak więc pozostaje po VIN sprawdzić na realoem. i tyle.