Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich, po raz kolejny poruszam temat amortyzatorów w Bmw e39, dziękuję wszystkim za odpowiedzi na poprzedni temat. Tym razem sugerując się między innymi waszymi sugestiami na temat amortyzatorów firmy Sachs, jestem skłonny to właśnie je zakupić. Zastanawia mnie jednak jeszcze jeden fakt, mianowicie nie mogę nigdzie znaleźć informacji na temat tego jakie amortyzatory są montowane w tym autku seryjnie, czy to może być właśnie Sachs? Pytam dlatego, że autkiem jedzie się bardzo komfortowo, jest miękko, ale i pewnie, a zależy mi właśnie na tym, aby nie stracić na komforcie przy wymianie przednich amortyzatorów, dlatego pomyślałem, że najlepiej byłoby założyć oryginalne. Czy ktoś wie jakie są oryginalne i będą posiadać taki komfort jak obecnie? Bądź jakie inne niż oryginalne może miałaby taki komfort jazdy? Boję się kupić nawet jakieś droższe Bilsteiny czy jakiekolwiek inne, żeby nie było twardo i za sztywno. Dziękuje z góry za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam serdecznie :)