Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie rozważam doposażenie swojej bmki w system Logic 7 oraz wymianę navi na wersje Cic ;)

Czy jest ktos gdzieś kto zrobi to porządnie i w miarę rozsądnych pieniążkach ? ;)

Opublikowano

osobiscie doradzam Bimmerupgrades.pl, ultra pro ultra rozsadnie.

To rownierz forumowicz.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
dla mnie sa rozsadne a zwarzajac na relacje jakosc do ceny wrecz jest tanio.

Moja La Bunia

DO E9x :

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano

znalesc auto wyposazone jednoczesnie w CIC i Logic 7 to nie takie proste a przy okazji ryzykujesz ze wpadniesz na mine, lepiej zrobic retrofit wedlug mnie.

poza tym tak cena bedzie mniej wiecej oscylowac okoo 7K za oba systemy moze troche wiecej w zaleznosci jak sie rozwiaze wiazke do Logic. Oczywiscie to jest bez systemu do office, czytania mp" bezposrednio z iphona z listwami itd...

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano
7tyś to troche o dużo za dużo, jak jest okazja to cały kpl. logic 7 z wiązkami światłowodem itp można dostaćza 2,5tys. Był ostatnio taki zestaw i gościu nawet mówił, że montaż u niego 700zł z kodowaniem więc mega tanio. Raz na jakiś czas takie okazje się zdarzają. Miałem brać bo było dosłownie wszystko nawet boczki do drzwi ale jestem z łodzi a gościu chyba jakoś kooło gdańska.
Opublikowano
W 7K jest rownierz CIC mysle.

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano
odpusc sobier retrofity, pod tytulem navi, z logikiem jeszcze da rade ogarnac, 700zl za robocizne jak ktos sie zna to zrobi w jeden dzien. do tego dolicz wiazki kable wtyczki pinezki to wyjedzie jeszcze dodatkowo jakies 500-600zl i z do tego te niby 2500zl za zestaw to juz sie robi prawie 3700 zl.
Opublikowano
Tak naprawde dzisiaj jezeli ktos zmienia z CCC to nie powinien tego robic na CIC tylko na NBT bezposrednio bo ma bezposrednio comboxa, duzo rozmaitych gadgetow z seri F30, lepszy ekran, streaming wideo z usb i duzo innych fajnych spraw.

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano

Tanio nie jest.

Trzeba zainstalowac przejsciowke ktora kosztuje okolo 1600 zl + vat + oczywiscie sam NBT ale ten z kolei zawiera combox.

dodatkowo ostatnie wersje pozwalaja na uzywanie iclick i retrofit touchpadu iclick.

NBT jest teraz w pelni funkcjonalny w E9X i nabywcy sa zadowoleni z tego co moglem poczytac.

tutaj po angielsku jak i co ze zdjeciami.

http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=770381

Moja La Bunia

DO E9x :