Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIedawno umarla mi navigacja i wyslalem ja do naprawy do PL, navigacja zostala zrobiona oraz zamontowany zostal nowy laser, po wlozeniu do samochodu zauwazylem zerowniez zostal zrobiony update i musialem kodowac od nowa moje dodatkowe rzeczy np: DAB czy tez dodatkowe opcje ktore mialem zalaczone np swiatla dzienn,

I problem sie dziwny pojawil bo w opcjach mam juz zakodowane moje opcje , ale nie moge ich zmienic, np wlaczyc lub wylaczyc swiatel dziennych czy dzwiekowego wlaczenia alarmu itp. nie moge tez zmienic jednostek np z mil na km, tzn zmienia sie ale nie zmienia sie na liczniku jedynie na ekranie nawigacji

Rowniez moje glosowe komendy nie dzialaja..

O co tu chodzi jak to naprawic?? gdzie lezy problem??

Film ponizej: i ja odznaczam opcje a one same sie spowrotem wlaczaja..

https://goo.gl/photos/jnbNB1sLSck9etTPA

Opublikowano
Kodowałeś do serii?

Sterowanie głosowe CCC BO -przy programowaniu podaje się kod fsc. Także nie wiem jak oni to robili.

Kontaktowałeś się z naprawiającymi? -co oni na to?

kodowalem tylko cappl nic wiecej..

Nie kontaktowalem sie jeszcze z nimi bo chce najpierw sprawdzic czy ja czegos nie spapralem

Opublikowano
Jak to sie teraz zachowuje?

czesc Dopiero wczoraj mialem czas by nad tym siasc i po piatkowym kodowaniu do seri i wczorajszym kodowaniu do tego jak wczesniej mialem wydaje sie ze wszystko jest OK , dziala i nie widze jeszcze problemu, jedynie moje komendy glosowe nie dzialaja niestety... teraz musze pojezdzic pare dni by miec pewnosc ze wszystko jest OK ;)

Dzieki wielkie :)

Opublikowano
Nie było go jeszcze u mnie. Ale on sam próbował bez icom i nie poszło

ok myslalem ze juz sprawe rozwiazales ;) czekam na info jak sie uda zrobic ;)