Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jako że to mój pierwszy post na forum to z góry przepraszam za swoje błędy :)

Mam pewien problem, niedawno nabyłem piękną e34 touring z małym problemem. Ktoś zakleił silikonem dach panoramiczny gdyż nie działa więc zakupiłem kompletny sprawny dach i mam problem.

Brakuje mi uszczelki która była przyklejona do dachu i uszczelniała obie polówki. I teraz mam pytanie czy ktoś miał z tym do czynienia i wie gdzie kupić i ile może kosztować nowa i czy taka: http://www.uszczelki-market.pl/uszczelki-prostokatne-guma-komorkowa/uszczelka-samoprzylepna-wg-isofmvss-10x8mm-czarna-5m,,rid,1160.html będzie pasować.

Proszę o pomoc i z góry dziękuje wszystkim za pomoc :)

Opublikowano
Witam. Jeśli kolego chcesz mieć wszystko jak należy to niestety polecam ASO. Nie wiem jednak czy taka uszczelka jest dostępna. Trzeba zadzwonić i zapytać lub jak jest możliwość to podjechać. Jeśli cena będzie horendalna lub nie będzie tej uszczelki w ofercie to proponuję allegro. Podzwonić po handlarzach. Nieraz nie wystawiają wszystkiego ale jak zadzwonisz i zapytasz to mają. Szukaj ogłoszeń z dopiskiem np. POSIADAM WIELE CZĘŚCI DO TEGO MODELU... Powodzenia!
Nic nie stuka nic nie puka...