Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Te auto wyglada jak by nigdy nie widzialo kosmetykow do karoseri i bylo myte w przydroznym rowie.wnetrze rowniez strasznie zaniedbane,dodatkowo na tych oblesnych felgach.W rzeczywistosci bedzie pewnie jeszcze bardziej razilo w oczy.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Te auto wyglada jak by nigdy nie widzialo kosmetykow do karoseri i bylo myte w przydroznym rowie.wnetrze rowniez strasznie zaniedbane,dodatkowo na tych oblesnych felgach.W rzeczywistosci bedzie pewnie jeszcze bardziej razilo w oczy.

Prorok...

... dlaczego w tylnym zderzaku jest miejsce na drugą rurę z prawej strony ?

Może miał w planach zrobienie drugiego wydechu?

Włoch.Po VIN się zgadza.

Opublikowano

Prorok...

...

Ocenilem je po wygladzie a to rzuca sie w oczy,nic nie napisalem o stanie mechanicznym etc.Prorokiem mozesz zostac piszac ze moze chcial zrobic drugi wydech.

Opublikowano
W 2011r kupiony w komisie w kaliszu, pod maską znalazłem karteczke z wymiany oleju z 2 listopada 2010roku ze stanem na kartce - 160tys km. Czyli przebieg ... :8) Mógłbym prosić o rozkodowanie VIN po pl ?
Opublikowano

" Prorok " to jedno z ulubionych słów daskiego, mnie też nim kiedyś ogłosił :)

Ta kilometrowa końcówka wydechu jest okropna :P

Auto chyba obniżone, ciakawe na jakim zawieszeniu.

Spasowanie lewy błotnik - maska też chyba nie precyzyjne. No ale to stare auto, nie można sie przypie***** do byle szpary ale warto sprawdzić.

Troszku pachnie mi " młodym gniewnym " ale nie chce być prorokiem :P

Opublikowano

Vin możesz sam rozkodować, potem i tak jakiś użytkownik rozkoduje może.

Coś z ustawieniem maski ...

Golfowa gałka, wydech, koła chromy na klamkach, brak zdjęć fotela, zajechany kierat źle wróży.

Ale to tylko wróżba - ja po tych zdjęciach nie ruszyłbym się po nią.

Oczywiście o ile nie składana z 3ch albo spałowana to można z niej coś zrobić - doprowadzić do ori

Wiadomo, 330d/cd w manualu jak na lekarstwo.

Opublikowano
Wizualnie środek do dopieszczenia ale nie ma tragedii, gałka do wymiany skóry do renowacji, zzewnatrz pare rysek ale zero korozji, mechanicznie auto bez zarzutów więc stałem się jego nowym właścicielem. Dzieki za wypowiedzi :)
Opublikowano

A czego dowiedziałeś się w ASO po historii ?

Przypadkiem zdjęcie ujęło skórzany boczek fotela kierowcy, wygląda źle jak na deklarowany przebieg.

Nie żebym się czepiał, ale gdzie są ori dywaniki ...

Wczoraj prałem swoje i przy przebiegu 215 tysi wyglądają jak nowe, kierowcy ma lekkie ślady zużycia dopiero tj wgniotki.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Prorok...

Ocenilem je po wygladzie a to rzuca sie w oczy,nic nie napisalem o stanie mechanicznym etc.Prorokiem mozesz zostac piszac ze moze chcial zrobic drugi wydech.

" Prorok " to jedno z ulubionych słów daskiego, mnie też nim kiedyś ogłosił :)

Troszku pachnie mi " młodym gniewnym " ale nie chce być prorokiem :P

:cool2:Takie tam małe prowokacje :dance: :handshake: