Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kolega się pyta o e36 lub e39 a Ty tu z jakims japońcem wyjezdzasz, którego dżwięk silnika przypomina wiertarkę :mrgreen:Civic V-tec (bo chyba o takiego chodzi) rzeczywiście jest szybki i pewnie objedzie nie jedo BMW, ale czy tylko o to chodzi... :duh: On jest poprostu nieporównywalny z BMW bo ma zupełnie inny charakter. To taka zabawka na kólkach, a jak sam napisałeś BMW jest wygodne, napewno bezpieczniejsze,komfortowe i dużo lepiej wykonane.Więc o czym mowa...
Pozdrawiam Grzesiek
Opublikowano
no wlasnie. A zatem kupuj Hondziawke, bedzie szybciej i taniej !!!

Panu już podziękujemy... Zjedz sobie nawet hot doga a potem zrob stożek :duh: W ilu tematach jeszcze sie pochwalisz twoim cudem techniki?

Opublikowano
no wlasnie. A zatem kupuj Hondziawke, bedzie szybciej i taniej !!!

Panu już podziękujemy... Zjedz sobie nawet hot doga a potem zrob stożek :duh: W ilu tematach jeszcze sie pochwalisz twoim cudem techniki?

napisałem w dwóch tematach z czego jeden zamknięty, więc wyluzuj się Rysiek ok?

jo żem chcioł pokojowo wymienić kilka moich spostrzeżeń, bo mam porównanie bmw z honda.

Betki są zaje/biste do lansu, a handziawka ma nute rajdówki i jest bardziej ekonomiczna ! co kto lubi...

eloo
Opublikowano
Betki są zaje/biste do lansu, a handziawka ma nute rajdówki

Jakaś fałszywa ta nuta... :)

A 518 np. to nawet lanos jest w stanie objechać, ale czy o wyścigi w tych autach chodzi? Po co komu auto, które nie wjeżdża w żaden zakręt? :)

A wracając do tematu to lepiej kupić E36 w bardzo dobrym stanie niż E39 za tą samą cenę w stanie niepewnym... Owszem, okazje się zdarzają ale weźmy pod uwagę większość normalnych ofert.

Opublikowano

Jeśli bym chciał zabawkę to może bym sobie kupił Hondę ... ale wolałem samochód więc kupiłem becię :twisted2: .

peace

Opublikowano

a po co tu porownywac honde i bmw ???

calkiem inna klasa samochodow.

BMW to szyk, elegancja,precyzja,moc,wytrzymalosc a honda hmmm.... honda to poprostu samochod jak kazdy inny.

gby ktos mi postawil bmke e36 320i coupe a honde vtec-a w podobnych latach jakos nie zastanawial bym sie nawet chwili. BMW wygrywa bezapelacyjnie

:twisted: