Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam rozkodowałem VIN w serwisie i wychodzi że kierownica jest wielofunkcyjna tzn. powinna być

Multifunktion für Lenkrad Multifunction f steering wheel

S255A

Sport-Lederlenkrad Airbag Sports leather steering wheel

S2CGA

niestety w moim samochodzie jest zwykła kierownica czy to możliwe że ktoś ją wcześniej wymienił?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam rozkodowałem VIN w serwisie i wychodzi że kierownica jest wielofunkcyjna tzn. powinna być

Multifunktion für Lenkrad Multifunction f steering wheel

S255A

Sport-Lederlenkrad Airbag Sports leather steering wheel

S2CGA

niestety w moim samochodzie jest zwykła kierownica czy to możliwe że ktoś ją wcześniej wymienił?

nie koniecznie dzwon ale fakt że kierownica była zmieniona z regóły ludzie zmieniają na sportową (sam zmieniałem) a nie odwrotnie , Spotkałem się z opinią zwykła jest ładniejsza ,z mojej wiedzy - nie spotkałem e60 bez multifunction tylko kierownica zwykła sportowa i M sportowa

kierownica zwykła

http://allegro.pl/bmw-e60-lci-kierownica-kompletna-airbag-i5033915210.html

z VIN wychodzi że powinna być taka

http://allegro.pl/kierownica-skorzana-bmw-6-e63-e64-e60-m-pakiet-i5061141402.html

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
dziękuję za info i teraz, czy jest możliwość przywrócić opcję pierwotną czyli kupię kiere wielofunkcyjną i założę wymaga to jakiegoś ponownego kodowania???

musisz zczytać teraźniejsze wyposaźenie auta źeby śię dowiedzieć mógł poprzedni właściciel usunąć FA z multifunkcją ,przekładka max 20 minut

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"