Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie a w sumie dwa

Po 1 stałem się posiadaczem e39 :mrgreen: :mrgreen: :D i nie działa w niej oświetlenie środka auta bagażnika schowka , nie da się zamknąć ze środka drzwi tym magicznym guzikiem , nie działa ten guzik na manetce BC , nie da się bagażnika otworzyć tym pstrykiem pod tablicą tylko z kluczyka oczywiście cetralny tylko z kluczyka podobno ktoś mi mówił , że to wszystko obsługuje Moduł komfortu ? czy to prawda ? czy to pierwsze eliminować ( bezpieczniki żarówki sprawdzone wszystko OK )

Po 2 nabijam sobie klimatyzację bo podobno działa ( coś deczko wiało zimnym przy zakupie obroty rosły ) robię odzysk czynnika zbiera 1100gr myślę spoko w końcu wchodzi 1200gr więc układ szczelny tak więc od razu radość :lol: :lol: :cool2: lecz sobie myślę sprawdzę ciśnienie na zegarach w maszynie jak odpalę klimę , tak więc odpalam guzik wciskam zapala się na zielono obroty rosną wieje tak samo delikatnie chłodno jak wcześniej , obroty oczywiście rosną a zegary ani drgną hmm... kompresor wygląda git ale nie wiem jak go sprawdzić ? może to jakiś czujnik coś ? RATUNKU :)

Opublikowano

moduł za oświetlenie i zamki na pewno odpowiada mi jak wysiadł to w nocy otwierał szyby i drzwi szybka wymiana pomogła ... a co do klimy to nie wiem .... a jak będziesz szukał modułu to o takim samym numerze, wtedy ominie cię programowanie modułu tylko kluczyk trzeba będzie ale to banał

pozdro daj znać jak zrobisz

Opublikowano
W Google znajdziesz instrukcje .... jak wymienisz moduł komfortu musisz zalogować kluczuk aby pilot działał mniej więcej wygląda to tak wkladasz kluczyk do stacyjki wciskasz nie pamiętam jaki przycisk przekrecasz na zapłon i puszczasz guzik .... ale w necie szybko znajdziesz instrukcję
Opublikowano
Moduł komfortu zainstalowany drugi i dalej to samo działa i to samo nie działa , niestety nie moge go otworzyć bo ma plomby . Tak więc już zgłupiałem . Moduł oczywiście taki sam te same cyferki itp