Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Z góry przepraszam jeśli temat się powtarza lub jest w nieodpowiednim dziale ale nie mogę znaleźć nic konkretnego w odpowiedzi na moje pytania. Od niedawna jestem posiadaczem BMW 118i z nawigacją w języku angielskim. Auto zostało sprowadzone i nie ma polskiej mapy, która trochę ułatwiłaby mi poruszanie się po mieście. Chciałbym mieć mapę polską lecz mam parę pytań które stoją przede mną murem. O co chodzi z nawigacją Professional i Business ? Czym się różnią ? Którą wybrać ? Czy jest możliwość że nie będzie coś działać jeśli kupię tą a nie tamtą ? Opłaca się ściągać z neta czy kupić na allegro ? Czy jest duża różnica między rokiem 2014 a 2015 ? Dziękuję za pomoc.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja Ci mogę tylko tyle pomóc, że Business masz mniejszy ekran i brak touchpad, a w Professional masz większy i touchpad.

Czy są inne opcje tego nie wiem.

Proponuje kontakt z ASO.

• Członkowie klubu
Opublikowano
Podobno 2014 jest słaba, mi pare osób polecało czekać na 2015. Pewnie w ASO ci wygrają 2015 w języku polskim ale to liczą sobie ponad 1k. Poszukaj w necie, sa firmy które to zrobią taniej. Podobno jeden z kolegów forumowych sie tym zajmował ale mi nie odpisuje na privie. Jest jeszcze opcja ściągnięcia mapy i wypalenia ma płytkach ale musisz sie zaopatrzyć w kod aktywacyjny.
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Ok dzięki za info :) Powiedzcie mi jeszcze czy można na niej oglądać filmy lub coś w tym rodzaju ? Czy to coś w stylu grubszej modyfikacji ? Model e87 z 2008 roku
  • 5 tygodni później...