Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Nie dawno miałem niestety małą stłuczkę i mam do wymiany przednie lampy, bo niestety sie zbiły :( posiadałem BI-XENON ze światłami dziennymi w długich i teraz chciałbym zapytać czy mogę kupić bi-xenon polifcie bez wymiany modułu oraz wiązki? Czy wtedy dzienne będą w ringach no i czy wszystko będzie działać jak trzeba? Jeszcze zapytam o wymiane na bi-xenon polift dynamic (skrętny) ale tu już koszta chyba będą duże?

Pozdrawiam

Opublikowano
Witam!

Nie dawno miałem niestety małą stłuczkę i mam do wymiany przednie lampy, bo niestety sie zbiły :( posiadałem BI-XENON ze światłami dziennymi w długich i teraz chciałbym zapytać czy mogę kupić bi-xenon polifcie bez wymiany modułu oraz wiązki? Czy wtedy dzienne będą w ringach no i czy wszystko będzie działać jak trzeba? Jeszcze zapytam o wymiane na bi-xenon polift dynamic (skrętny) ale tu już koszta chyba będą duże?

Pozdrawiam

Jak mocno się zbiły? kupic po-lifty pewnie będzie taniej, ale nie zagrają, trzeba kupic kompletne a to są już koszta i podłączenie jest całkiem inne ,

jesli nie są mocno stłuczone to naprawimy , wszystko zależy co się uszkodziło i co my mamy na magazynie,

Reflektory Samochodowe-SpawaniePlastików
Opublikowano

Witam, lampy są raczej całe do wymiany, bez sensu je naprawiać. Poza tym chciałem kupić poliftowe, bo są ładniejsze i mają dzienne w ringach. Niestety nadal nie dostałem odpowiedzi na moje pytania, także wątek nadal aktualny.

Z góry dziękuje za odpowiedź.