Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy jest ktoś w stanie podać konkretną odpowiedź czy kontroler idrive z przyciskami navi,cd, back itp bedzie działał (po kodowaniu lub plug&play) z nawigacją ccc prof w aucie E91 z marca 2006r?

Jest wiele sprzecznych informacji, doszedłem do kliku z nich

-działa podświtlenie i nic więcej

-działa podświetlenie i skróty ale nie działa gałka (ponoć da się zakodować?)

Ponoć nie ma problemu z ccc gdzie radio ma 8 klawiszy skrótu ale ja mam to radio bez tych klawiszy. Moje menu ma kolor srebrny (ponoć pierwsze wersje miały zielonkawe tło na głównym ekranie i trzeba było robić ugrade softu)

Przyznam, że powymieniałem trochę elementów i ten nowy idrive bardzo przypadł mi do gustu ale nie wiem czy gra jest warta świeczki.

I jak koledzy da radę??

Opublikowano

Nie działą!!!

Działa tylko z pozmianowym CCC. (ta nawi porednia przed CIC).

Jest nikłe prawdopodobieństwo, że jeśli wgrasz najnowszy soft do CCC i najstarszy do idrive to pójdzie.

Poza tym nowy idrive jaj nie urywa, trzymasz jak chińską zabawkę, starszy czujesz że coś tam trzymasz.

Sam mam oba.

Opublikowano
Napisz do kolegi halfi u niego na chwilę podłączaliśmy kontroler i działał, ale nie wiem jaki soft CCC on ma.
http://e-podpis.net.hostingasp.pl/bmw/BMW_podpis_numer%20_small.jpg