Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę się zapoznać.

viewtopic.php?f=68&t=120678

Witam,czy mógł by ktoś mi pomóc,a dokładnie chodzi mi o to że mam oryginalne OBC 18przycisków,ale jak naciskałem checka to pokazywały mi się tylko piksele ale to ogarnąłem,wszedłem w test 11 i ustawiłem pozycje 1 na o8 a pozycja 2 na F7 i wyskakuje mi komunikat check control inactive,jak patrzałem pod maskę to nie widziałem żadnego czujnika w zbiorniczku ani w chłodnicy i chciał bym się dowiedzieć czy coś się da z tym zrobić żeby check działał?czy jest coś złe ustawione, albo coś w tym stylu. z góry dzięki

Opublikowano
Może ktoś dołożył obc18 czy z vinu wiesz, że od początku jest 18-to przyciskowe.Nie pamiętam jak trzeba ustawić ale na pewno muszą być czujniki w zbiorniczkach i moduł ccm pod schowkiem dla prawidłowego działania checka.

Głupcem jest ten kto przecenia sam siebie...

M.]@Ř¥

Moja e36 http://bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=134&t=189558

Opublikowano
tak,z vinu wychodzi ze jest,tylko ze czujników nie mam i teraz czy da się zrobić żeby był check? i co potrzebuje do tego?