Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
witam mobile. odszukałem temat bo mam taki problem; w miescie ładnie nawiewy działają klima super chłodzi. ale w trasie przestaje dmuchać powietrze z nawiewów.. chałas jest dmuchawe słychaćgłośno a prawie nie wieje z kratek.. jak sie zatrzymam i postoje albo zgasze fure i potem włącze i jest normalnie.. troche czasami słychać jak popiskuje.. ale dlaczego w miescie dziala a w trasie szwankuje? :mad2:
Opublikowano

ok znalazłem viewtopic.php?f=69&t=191081

czy to ten czujnik? nowego nie ma... http://allegro.pl/czujnik-temperatury-bmw-64-11-6930015-i5307962949.html

jak sciągne osłone po kierownicą to z której strony szukać tego czujnika? on jest malutki ?czy taki długi plastik i na koncu ten czujiniczek tak jak wstawiłem te zdięcie z allegro?

Opublikowano
szukałem na forum jeszcze bo zauważyłem kolejny problem ale nie znalazłem takiego jak ja mam. chodzi o nawiew na przednią szybę. przycisk po prawej (nadmuch na szybe) jak włączę to dziła i ładnie dmucha na szybę. ale jak włąćze po lewej na panelu na szybę i na kabine to na szybę nie leci albo leci bardzo słabo nie wyczuwalne wnet.. jak włącze po lewej na samą szybe to leci normalnie, ale nie zawsze nie raz muszę pierw nacisnąć po prawej przycisk a potem dopiero po lewej żeby leciało na szybę... :mad2: jak mam ustawione na samą szybe (po lewej) i zgasze auto i odpale to leci normalnie, problem zaczyna się jak zaczne przęłączać po lewej np żeby dmuchało na kabine i na szyby to zaczyna sięproblem.... :!:
Opublikowano
Ja tam nic złego nie widzę... ale jak masz mi o pisowni pisać to nie pisz wcale. Bo ja chcę odpowiedz na temat czujnika klimy a nie polskiej pisowni.
Opublikowano
Ale mamy tutaj szacunek dla ojczystego języka, a walnąłeś takie byka, że dziecko w podstawówce by się z Ciebie śmiało.
Opublikowano
a może jestem dyslektykiem co? ludzie normalnie czepiają się byle g... aby posty nabijać
Opublikowano
hehe to pewnie racja :wink: ja już nie chce być bardziej nerwowy :lol: z nawiewem jest wporządku już... ale nadal nie wiem co zrobić z tym czujnikeim klimy pod kierownicą....