Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dokładnie jak w temacie: czy w wersji cabrio da się wyciągnąć zagłówki przednie lub tylne?

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804

Opublikowano
Tylne na siłę się wyciąga pionowo do góry manewrując nieco lewa prawa. Najlepiej oczywiście otworzyć dach, zdjąć siedzisko i na stojąco się z tym zmierzyć. Z przednimi kombinowalem ale sobie nie poradziłem i odpuściłem, bo nie miałem ciśnienia.
Opublikowano
Wiesz, to nie mój wóz, dlatego wolę spytać najpierw niż potem kombinować naprawy. Zabiorę się za tylne. Co oznacza "zdjąć siedzisko"?

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804

Opublikowano

siedzisko kanapy - czyli to na czym siedzi tyłek, żeby na tym na przykład nie stać. Jest na wcisk. Szarpnąć spokojnie do góry pionowo. Kołki czy spinki w przedniej części czyli tak pod kolanami jakby ktoś siedział.

Oparcie odchylisz, zdejmiesz po wyciagnięciu zagłówków i odkręceniu chyba ze 2 śrubek, które widać po wyjęciu siedziska. Są jeszcze pasy po drodze.