Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie!

Jestem tu zupelnie nowy i poraz pierwszy.

Bede wdzieczny jesli ktos udzieli mi kilku rad i informacji na moje pytania zwiazane z przypadlosciami e39.

Od kilku dni jestem wlascicielem tej marki.

Ale na wyswietlaczu pojawila sie lampka barwy zoltej tak jak w oplach czasem...check engine,gdzie szukac pomocy i co to za usterka?

A do tego lekko trzesie silnikiem.

Nie mocno,ale czuje sie chocby siedzac w aucie.

Po za tym lewe lusterko jest elektryczne i sklada sie tez elektrycznie sterowane z kabiny,to nie dziala i nawet przestawic nie mozna w kazda strone.

Czy elektryka prawej strony jest oddzielna w niektorych funkcjach?

Nie zagladalem jeszcze(moze bezpiecznik padl?)

I gdzie znajde dobrego mechanika na pomorzu (jestem ze Slupska)?

Sprawdzilby silnik dokladnie.

Ach jeszcze to,zamki centralne zw tylnich drzwiach czasem sie nie otwieraja z pilota,albo najpierw drzwi z przodu sie otworza,a potem z tylu z malym opoznieniem albo musze jeszcze raz z kluczyka przycisnac i wtedy sie otworza.

W aucie mam radio z nawigacja i na kasete ale ze zmieniarka w bagazniku.

Tj z duzym wyswietlaczem.

Czy jest szansa/mozliwosc aby podlaczyc jakis kabel z koncowka na usb albo smartfona?

Gdzie taki mozna nabyc?

Jesli wogole jest?...

Chcialbym sluchac muzyki nie tylko z plyt cd.

Prosze o odpowiedzi.

Wielkie Dzieki!!!

Piotrek.

Opublikowano

Odnośnie kontrolki to nikt ci nie wywróży musisz podjechać na kompa i wszystkiego się dowiesz przyczyn może być wiele

Co do lusterka zdejmij boczek sprawdz połączenie na kostkach może tam jest coś nie tak

Co do zamków nie wypowiadam się może ktoś bardziej obeznany w temacie pomoże :)