Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

potrzebuje kupić nowy wyświetlacz/panel radia do mojej piątki, bo okazało się żę przy wymianie taśmy wyświetlacz jest pęknięty i sama wymiana taśmy nic nie pomoże żeby wyświetlały się wszystkie piksele. Znalazlem inny panel, z wyglądu taki sam jak mój, ale ma inne numery seryjne. Mój ma nr: 65.80-6 914 589, ten który chcę kupić ma nr: 65.82-8 384 930, a na realoem jak sprawdzałem nr seryjnie, do mojej piątki, to te numery są jeszcze inne od tych, które wymieniłem. Nie mam też pewności, że mój panel nie został wcześniej podmieniony przez handlarzy w Holandii, gdzie auto kupowałem. Radio normalnie działało, BC również, bo takowowe w nim jest, no może oprócz sterowania radiem z kierownicy (ale to może być inna kara kaloszy). Dodam jeszcze, że wejście na kostkę również jest takie samo w jednym i w drugim wyświetlaczu/panelu.

Teraz pytanie do was, czy nie ma różnicy jakie są numery seryjne tego wyświetlacza/panelu radia, żeby to wszystko działało bez kombinowania?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

W zasadzie co byś nie założył to powinno ruszyć, u mnie przynajmniej nie ma znaczenia.

Żeby tylko zgadzały się przyciski po prawej stronie, w sensie żebyś nie miał ich mniej niż potrzebujesz.

Jak masz więcej, to będą nie aktywne.