Skocz do zawartości

SSS Progman V32 - Win 7/8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Moze komus sie przyda, bo ja na tym utknalem na dluzsza chwile.

Jezeli robimy swieza instalacje pod Win 7/8 i chcemy dokonac zmian w rejestrze w pliku SOFTWARE jak to jest opisane w ogolnodostepnej instrukcji to po zamknieciu maszyny wirtualnej zamykamy rowniez VMWARE a nastepnie odpalamy VMWARE jako administrator i dopiero mapujemy dysk z wirtualnej maszyny. Nastepnie uruchamiamy regedit i juz normalnie jak na XP mozna dokonac zmian w rejestrze.

Wlasnie instaluje SSS i utknalem na tym na dluzsza chwile i znalazlem ten sposob wiec moze komus sie przyda.

Pozdrawiam ;]

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Lepiej zrób kopie rejestru swojego, już nie jeden się przejechał na edycji rejestru windows z wirtualnej maszyny

Plik > Eksportuj (trzeba mieć zaznaczone Komputer ) ok i możesz sobie zapiać cały rejestr windows do pliku w moje dokumenty pod nazwą jaką chcesz, wrazie czego to

klikając na plik przywrócisz rejestr

Opublikowano
  • Autor
Hehe, dzieki za porade, zgadzam sie, ze generalnie warto miec backupy roznych rzeczy, ale to maszyna tylko do diagnostyki wiec jak padnie to postawie na nowo. W przypadku progmana w koncu i tak uzylem gotowca trandolfa bo nie mialem juz cierpliwosci do instalowania tego wariactwa ;]
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
To najlepsze rozwiązanie do SSS Progman, Trandolf dobrze go zrobił mi też nie chciało mi instalować, ale jak ISTA P stała się dostępna dla wszystkich SSS odszedł do lamusa.
Opublikowano
  • Autor
ISTA P robi tez stare auta jak E39 na ADS? ;]
Opublikowano
  • Autor
Mam juz ADS od nerwusa i PASOFT 1.4.0 wiec kupowanie kolejnego fejsu dla jednego auta chyba nie bardzo ma sens ;]
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Nie mówiłem aby interfejs ADS uruchomić w trybie OBD z na linii K jak E46 i z nowszymi e39 e38 też będzie działać mam znajomego to z przejściówką na USB do E90 używał

chyba że nie masz OBD 2