Skocz do zawartości

Czy mam m pakiet,AC Schnitzer czy bogato wyposażone?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem wymażoną Bmw seri 5 i zastanawia mnie czy moje wyposażenie było podstawowe,kupione za dopłata,ma m pakiet czy moze przerobiła je AC Schnitzer.

Mianowicie mam E34 z 1988r i posiada ona niewiarygodnie bogate wyposażenie w srodku gdyż brat ma z roku 92 bodajże i ma golasa.Moja posiada takie rzeczy jak:

-klimatyzacja dwu strefowa

-4x elektryczne szyby

-rozbudowany komputer pokładowy (brat ma bardzo mało przycisków przy tym wyswietlaczu ja mam od groma przycisków)mogę np.patrzec spalanie na 100km

-lusterko które sie samo bierze do góry jak ktos jedzie za nami na długich światłach,

-nawiewy z tyłu (moj brat ma pozostawiona dziurę w tym miejscu)

-listwe w drewnie

-schowek pod kierownica

-popielniczki w drzwiach z tyłu-brat nie ma

-skórzana tapicerke

i ogólnie multum rzeczy inaczej,nietypowo do innych e34

dodam ze w zdłuż mam naklejona naklejke AC Schnitzer z tąd moje pytanie czy to poprostu bogata wersja z 88r czy może m pakiet czy coś?

Opublikowano

-nawiewy z tyłu (moj brat ma pozostawiona dziurę w tym miejscu)

Z tego co wiem to kazda miala nawiew.

-popielniczki w drzwiach z tyłu-brat nie ma

A co ma w tym miejscu? Dziury?

Podstawowe wyposażenie każdej E34 obejmowało el lusterka, wsp. kier. i c. zamek. Od roku 92 również ABS i AirBag kierowcy. Za kazde inne rzeczy sie dopłacało jak i dziś.