Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pekla mi sprenzyna w przodzie no i musze kupic komplet na przod bo tylu chyba nie musze zmieniac skoro wszystko ok? No i mam pytanie co kupic? Nie mam zamiaru kombinowac w jakies super obnizanie ani twardosc chce zeby bylo wygodnie i dobrze wygladalo.Co kupic e90 2005 320d chip 200km
Opublikowano
Moim zdaniem opcje są dwie. Albo kupujesz nowe sprężyny oem, takie jak miałeś fabryczne, albo sprężyny eibach pro kit z delikatnym obniżeniem -30/25 przy zachowaniu względnego komfortu.
Opublikowano
a te eibach pro kit są czymś lepsze od oryginału? większość wybiera te eibach pro kit co czytam tylko czemu? jakie są różnice? po vinie idzie sprawdzić jak mam w tej chwili?
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszystkich

Mam do was pytanie odnośnie sprężyn

Moja bawarka e90 w standardzie posiada wyposażenie S226A czyli sportowa zawiecha

I chciałbym się zapytać czy ściągnięte z tego zawieszenia sprężyny obniżają auto ? a jak tak to o ile przód /tył

Tak wyglądają

Na przednich sprężynach oznaczenia D2 na tylnych D1

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/02d4cce15e431248.html

A pytam was ponieważ założyłem vogtland a te chciałbym sprzedać

Dzięki za Pomoc

Pozdrawiam

Opublikowano
Tak jak kolega B-T-K powiedzial bierz Eibach Pro Kit 3 0/25. Zyskasz na wygladzie i nie stracisz na konforcie a zarazem jest to najlepsza alternatywa dla serii. Jezdze juz ponad 2 lata i jestem bardzo zadowolony. Niepozalujesz :cool2: nawet cenowo chyba wyglada to lepiej :D
Opublikowano
a te eibach pro kit są czymś lepsze od oryginału? większość wybiera te eibach pro kit co czytam tylko czemu? jakie są różnice? po vinie idzie sprawdzić jak mam w tej chwili?

W moim wypadku po zalozeniu eibach przod obnizyl mi sie o 20mm a tyl pozostal w punkcie wyjscia :) twardosc bardzo podobna do zawieszenia M sportowego w mojej e90.. pozdrawiam