Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

miałem zamiennik grilla, była już taka przy zakupie samochodu. Była jednak świetnie zrobiona (podoba mi się) i taką samą chciałbym mieć.

Czarne ramki, czarne wewnętrzne strony żeber, chrom sam przód żeber.

http://s627.photobucket.com/user/amoani/media/P1050339.jpg.html

Mam czarny lakier i moim zdaniem świetnie to wygląda.

Nie ma jednak takiej wersji oryginalnej w sprzedaży.

Więc teraz, z racji, że mam pełny, seryjny m-pakiet (no, oprócz grilla :D), proszę o informacje:

1) Czy różni się czymś grill w M3 od m-pakietu?

2) Jak jest zrobione oryginalny grill w chromie? Teraz nie mogę odświeżyć swojego grilla, bo chrom po prostu po kilku latach zniknął (z tych przednich części żeber). Czy w oryginalne jest tak samo? Jeżeli tak, to moim zdaniem nie ma sensu kupować oryginału, jednak jeżeli jest możliwość odświeżenia tego co jakiś czas (malowanie + polerka czy jakkolwiek to nazwać), to jak najbardziej. Co polecacie?

Jeżeli zamiennik, to i tak kupię chrom + pomaluję wymagane elementy.

Pozdro

Opublikowano

Zamienniki sa kiepskiej jakosci, plastik jest twardy i pekaja zaczepy, farba schodzi. Ja kupilem firmy POL-CAR i niestety 100PLN wyrzucilem w bloto.

Oryginaly sa trwale, farba koloru chrom odpadnie co najwyzej od mechanicznego uszkodzenia np. kamienia, po ok. 10 latach pekaja uchwyty.