Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

szukam e70 z takim motorem. Trafiłem na ogłoszenie. Sprzedawca standard, niebity, niekręcony, przebieg oryginalny - malina. Po vinie w googlach znajduje auto na jakimś czeskim portalu.

Pierwszy rzut oka, kierownica była obszywana - w sumie nie wiem czemu bo na czeskim portalu wygląda w miarę. Sprzedawca nic o tym fakcie "niby" nie wie. Nie byłem oglądać samochodu

bo i tak w nim nic nie zobaczę - auto przeszło jakiś auto-detaling i zostało gruntownie odświeżone. Na moją prośbę o przeglądzie w ASO Bawaria Motors zgadza się bez zawahania. Wizyta

umówiona na przyszły tydzień koszt 725zł. Pojawiły się wątpliwości gdyż Autor ogłoszenia sprzedaje jeszcze 2 inne bmw e70 w dieslu. Każda z nich malina - niebita, niemalowana, niekręcona.

I tu czar prysnął bo jedna e70 została przekręcona w jego rękach.

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:Hje-jZG9AgAJ:www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/x5/16273813%3Ftab%3Dmodel-info+&cd=2&hl=pl&ct=clnk&gl=pl

http://allegro.pl/bmw-x5-3-0d-sport-aero-pakiet-f-vat-23-warszawa-i5204175877.html

Jeżeli ktoś kreci na jedynym to kręci na reszcie stąd moje wątpliwości. Proszę o opinie bardziej doświadczonych użytkowników, kupujących czy nawet sprzedawców.

Pozdrawiam,

Michal

Edytowane przez mikeez
Opublikowano
Czyli normalka z przebiegiem ponad 300tyś nie sprzeda się ,burak dał na 220tyś i pomyślał że też nie sprzeda i w końcu na ukochane 180tyś przez łowców okazji :D

Przekręcony jest diesel z 306k na na 220k to na 100% benzyna ma 185 i może też została przekręcona ale u poprzedniego właściciela.