Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak myslalem ze jest bita bo ta maska jakos tak wzbudzila u mnie watpliwosci. A moze to "niska swiadomosc o marce" sprzedajacego ?

PS. e60530i masz juz e60545i ? :lol:

Opublikowano

..., a ta pierwsza to moja hahahah

Gratulacje.... Piekna!!! :clap: Co najwazniejsze nie skundlona !!! :clap:

co racja to racja!

piękny samochód!

Gratulacje! :cool2:

150 kucyków pod maską!
Opublikowano
bardzo ciekawe jest tez to że własciciel pisze ze auto jest z 2001 roku a kierownica i TV jest jeszcze z przd liftu czyli musiała byc wyprodukowana do sierpnia 2000. kłamie??? czy może az tak bita była że musieli to wymienic i dostali tylko czesci od starszego modelu???ale jak trzeba uderzyc zeby wymieniac TV?? :D :D :D
535d M-pakiet, M5 E39
Opublikowano

Auto stało w komisie na placu Grunwaldzkim, sprowadzone z Niemiec. Gdy znajomy pojechał ją obejrzeć akurat właściciel wyjął auto z komisu do codziennej jazdy. Uwaga: w tym komisie stoja same takie tzn sztuki, np xjr który wygląda jak daimler (tzn był walony) ta M5 itp. Od 2 miesięcy właściciel komisu opowiada, że na dniach będą mieć M5 e60. Wątpliwa oferta.

Może ktoś oglądał w kraju jakieś konkretne auta (M5 e39, ew 540 z lat 99-01) wartych polecenia. I gdzie warto szukać takiego auta? W kraju czy może lepiej za granicą bo M5 jest nieczęsto spotykane. I może jakiś użytkownik, albo ktoś wie o jakiś szczególnych wadach M5.

z góry dzieki

Opublikowano

Witam Was ponownie Drodzy formuowicze.

Bardzo dziękuję za dość obfite informację w sprawie tego auta. Okazuje się że, dzięki Forum można się wiele dowiedzieć i zaoszczędzić sporo czasu, gdyż wyjazd z Krakowa do Wrocławia trochę go zajmuje, pomimo pięknej autostrady łączącej te piękne miasta. Koś mi zarzucił, że mi się nie chce ruszyć tyłka i rajdnąć się... aby się przekonać na miejscu że to kolejna wycieczka... Coraz bardziej się utwierdzam w przekonaniu, że takie auta się sprowadza by na nich zarobić, co jest rzeczą oczywistą lecz poszukuję auta dla siebie, takiego "normalnego" a tych akurat w Polsce jak na lekarstwo.

Jeszcze raz Dziekuję i Pozdrawiam

Jaromajer