Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Jestem ( mam nadzieje szcześliwym posiadaczem wyzej wymienionego bmw ) Na jakich obrotach najlepiej zmieniać biegi. Jakies uwagi ? na co uważac
Opublikowano
320d sportowe bmw hahahaha bo padne zaraz

Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka

no juz nie czepiajmy sie szczegółów.. Wiec jakies rady???

Opublikowano
Na takich odpowiednich obrotach ,diesla nie powinno się ostro wkręcać pojezdzisz trochę to się dowiesz zaobserwujesz spalanie itd to wnioski wyciągniesz sam to nie auto do sportowej jazdy, dobre oleje filtry wymiany na czas i powodzenia w eksploatacji :wink:
Opublikowano
Jeżeli Ci to pomoże to ja zmieniam pomiędzy 2-2.5tys i nie schodzę poniżej 1200-1300 przy jeździe eko. Jeżeli chce dać buta to kręcę go do tych 3.5-4tys i kolejny bueg
Opublikowano

Zmieniaj tak jak ci pasuje... Niby najlepiej od 1500 do 2500. ale po to są obroty w tym ,,sportowym'' cabrio , abys z nich kozystał wedle własnego uznania. ...

Zadajesz pytania typu - ile mozna jechać bmw na prostej drodze ... :duh:

uważaj to jedynie na fotoradary i na łańcuch rozrządu :| maja wadę fabryczna te 2,0 dizel

ps popieram wypowiedz kolegi- pamietaj ze masz bmw (sportowe)

Myśle najlepiej przy odcieciu zmieniac biegi...