Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm nr 4 był ,,dzwoniony"

czasami az sie dziwie. Czy to problem kupic po dzwonie takie same reflektory??? :duh:

150 kucyków pod maską!
Opublikowano
hmm nr 4 był ,,dzwoniony"

czasami az sie dziwie. Czy to problem kupic po dzwonie takie same reflektory??? :duh:

Wiesz jeśli sądzisz tylko po fotkach i tym że jeden reflektor jest nowy iż auto było bite to widze że Jesteś mega expert. Jak czytam takie wypowiedzi to aż szkoda słów. Jedź oglądnij samochód a nie pisz jakiś pierdół.

Opublikowano

faktycznie przy inspakcji razem z olejem i filtrem wymienia sie reflektor.

:modlitwa:

150 kucyków pod maską!
Opublikowano
faktycznie przy inspakcji razem z olejem i filtrem wymienia sie reflektor.

:modlitwa:

znajomy ma E36 325i (de facto do sprzedania) absolutnie bezwypadkowe (mozna sobie latac z miernikiem grubosci ile sie chce) i ma jedno swiatlo wymieniane z przodu - powod ?? jechala przed nim ciezarowka, z niej spadl kamien i roztrzaskal reflektor .. sam mam podobnie - relfektor mam pekniety a auto bezwypadkowe ..

kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano

przypadki sie zdarzają, to tak jak z drewnianym kościołem i cegłą......

fakt jest faktem reflektory w tym samochodzie są róznie!

kupowanie dwóch innych reflektorów dziwiło mnie i dziwić mnie bedzie!

Pozdr!

150 kucyków pod maską!
Opublikowano

znajomy ma E36 325i (de facto do sprzedania) absolutnie bezwypadkowe (mozna sobie latac z miernikiem grubosci ile sie chce) i ma jedno swiatlo wymieniane z przodu - powod ?? jechala przed nim ciezarowka, z niej spadl kamien i roztrzaskal reflektor .. sam mam podobnie - relfektor mam pekniety a auto bezwypadkowe ..

U mnie jest podobnie też mam jeden reflektor inny. Przy zakupie koles zarzekał się że auto bezwypadkowe tylko reflektor wymieniony bo pekł od udeżenia kamieniem.Chociaż maskę mam poobijaną od kamyczków nie bardzo chciało mi się mu wieżyć, ale sprawdziliśmy grubość lakieru testerem (nie takim z hipermarketu :wink: ) i rzeczywiście autko nie bite. Także przypadki się zdarzaja.

Pozdrawiam Grzesiek