Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zadałeś pytanie czy było lakierowane czy nie. Więc może być tak że, jeden odpowie tak, drugi nie, a trzeci być może. I co wtedy zrobisz? Też wyrazisz swoje niezadowolenie z odpowiedzi? W takich kwestiach to tylko dobry blacharz może się wypowiedzieć i to podczas oględzin.
Opublikowano
To, że jeden powie tak,a drugi nie,a trzeci jeszcze inaczej o niczym nie świadczy bez logicznego uzasadnienia swojej opinii ! A tej widocznie niektórym brakuje :D
Opublikowano
:duh: no tego to się nie spodziewałem, żeby mnie za handlarza wziąć :nienie: :cry2:

A dziwisz się, świeżo zarejestrowany użytkownik, który pisze o aucie w samych superlatywach. Wyglądasz jak właściciel tego samochodu, czyt. handlarz.

Pojechałeś sobie tym autem pojeździć tak po prostu, bo nie miałeś co robić, czy może z zamiarem zakupu? Skoro większość rzeczy cacy to dlaczego nie kupiłeś?

Rozbawiają mnie osoby, które jadą oglądać auto, wszystko im się podoba, a nie kupują :mad2:

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano

Teraz jaj to czytam to zeczywiscie reklama samochodu bo jakby było tak jak piszesz ok to myskecże juz dawno bys jeździł tym autem .

Na szczęście coraz wiecej ludzi kupuje auta z głowa sprawdzają lakier jadą do serwisu bmw i na stacje duagnostyczna i przyjeżdzają z lakiernikiem ktory nie musi mieć miernika lakieru :cool2:

Ale duzo jest jeszcze lowcow okazji :mrgreen:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
To, że jeden powie tak,a drugi nie,a trzeci jeszcze inaczej o niczym nie świadczy bez logicznego uzasadnienia swojej opinii ! A tej widocznie niektórym brakuje :D

Ale jak można uzasadnić swoją opinię na odległość. Takie rzeczy weryfikuje się podczas oględzin.

Opublikowano

Ale jak można uzasadnić swoją opinię na odległość. Takie rzeczy weryfikuje się podczas oględzin.

Myślę,że jeżeli ktoś ma naprawdę wiedzę ,przynajmniej na dany model marki,wiedział by o tym czy to normalne,że na słupku jest ..XX tyle a na tylnym błotniku ..XX A gość zadał pytanie.I w tym momencie nie ważne jest czy to właściciel auta czy nie.

Rooned ,a co z tym pierwszym e-93 bo tam temat zamknięty

Opublikowano
Nie kupiłem bo niestety budżet by mi się nie zgodził. Dołączając ubezpieczenie, opony na lato itd. itp. to po prostu jeszcze nie moja liga. Ale szukam i mam nadzieję, że znajdę swoje wymarzone cabrio :D