Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy uważacie za normalne odgłosy dochodzące z otwartej na maksa podsufitki szyberdachu.

Podsufitka przemieszcza się w okolice bagażnika i tam sobie podskakuje na nierównościach co trochę zaczyna mnie już wkurzać.

Jak sobie poradziłem z szumem powietrza wymieniając uszczelkę tak teraz to dziadostwo zaczyna. Mała pociecha z tego dachu panaromicznego :(

Opublikowano
Czyli to nie standard że złożona podsufitka hałasuje nieco z tyłu na wybojach ?
Opublikowano
Ja ma pytanie trochę z innej beczki czy u was przy otwartym szyberdachu też jest tak duży szum że radia nie słychać. Zauważyłem że jak przytrzymam ręką wiatrołap to wtedy nie szumi i jest dosyć cicho ale on automatycznie się podnosi i żeby było cicho to trzeba go trzymać a chyba nie o to chodzi.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
U mnie też przy otwartej podsufitówce na nierównościach podskakuje ona i hałasuje dziwnie jakby były niedomknięte drzwi.Jak zrobi się cieplej to sprawdzę i napisze co to było.
szczyrk81 ZDW